MikäON VIBRADE?

VIBRADE eli Virkkala brand, art & design on pienyritys, joka tarjoaa sekä digitaalisen että painetun aineiston suunnittelupalveluita. Vaikka yritys on perustettu vuonna 2016, minulla on yli 10 vuoden kokemus erilaisista projekteista, joiden myötä olen hankkinut kokemusta kymmenistä yritysilmeistä, kisatiimeistä ja sadoista muista digitaalisista ja painetun aineiston projekteista.

Ennen me toimimme RAT-ART nimellä, mutta päätin päivittää hieman brändiä henkilöidympään suuntaan ja näin ollen syntyi VIBRADE

VIBRADE on edullinen, nopea ja helposti lähestyttävä palveluntarjoaja. Asiakastyytyväisyys on yritykselle ensiarvoisen tärkeää.

KukaTätä pyörittää

Olen Juho Virkkala, 35-vuotias Pirkanmaalaistunut Keski-Pohjanmaan kasvatti. Olen aina ollut kiinnostunut graafisesta suunnittelusta ja se on ollut mielenkiintoisin työ minulle jo lapsesta saakka.

Olen henkilö, joka haluaa jatkuvasti kehittyä ja pyrin parantamaan taitojani joka kerta, kun jotain tehdään.

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä useiden mainosalan yritysten kanssa, joten voimme tuottaa materiaalia lähes minne tahansa Suomessa tai maailmassa. Asennus onnistuu paikallisen yrityksen kanssa.

Jos haluat olla meidän kanssa yhteistyössä, niin olehan yhteydessä. Meitä kiinnostavat isot ja pienet projekti kokonaisuudet!